Tuesday, 3 April 2012

AGAR-AGAR UJUNG BULAN RAMADAN 2011

Yang ni pulak aku upgrade lagi agar-agar aku...aku tukar background agar-agar aku jadi macam kat bawah ni heheheh








Haaa amcm try la kawan2 buat ea...wasalammm next time aku nak buat angry bird lak budak2 mesti suke hehehe tgu haaa..

more »

JUAL AGAR-AGAR BULAN RAMADAN TAHUN 2011(pertengahan bulan lak)

2 minggu pun belalu aku pun pikir la idea2 nak buat agar-agar ni bagi lagi cantik an...ramai gak r yg cakap "waaa cantik nye,...comel nyeee..rajin nye buattt...waaa 3D ha...ala semua rase same je" aku pn cakap "rase lain2 kak" hehe...haa tula yg selalu aku dengar.... ala semua org blh buat bkn susah pun.... kene kretif cikit ja..hohohoh..tah la aku sendiri pun gelak tengok ape yg aku buat ni wakaka...tapi seronok r buat nak2 kene puji an...hehehe (poyo ah).....

haaa ni r agar-agar yg aku buat....kadang2 org datang singgah tengok je bukan beli pun hmmmm















more »

JUAL AGAR-AGAR BULAN RAMADAN TAHUN 2011(HARI 1)

NI AGAR-AGAR PADA HARI PERTAMA


Ramadan tahun 2011 aku dengan akak aku niaga agar-agar di Bandar Baru Bangi..... sebelah belakang PKNS tuuu.... aku buat 10 talam.. akak aku pn 10 talam...., 1st n 2nd day je akak aku buat 10 talam esok2 tu lak aku sorang je buat sampai 15 ke 20 talam tak silap aku r...peh maigrin kepalo den(n9)...peh1st day n 2nd day habih semuo(n9) hehehehe...best r niaga kat bazar ramadan an...hemmm tapi tak jugak nak2 kalau ujan adooiiiyaiii...memang payah r nak hadis semua...

hemmm nila rupa agar2 yang aku jual kat bazar ramadan banngi tahun lepas hehehe....










more »

TAMAN TASIK PERDANA KUALA LUMPUR










































more »

Thursday, 29 March 2012

STYLO TAK! atau LAKA-LAKA hohoho.....


DSC_0009  




































Pehhhh...OldskLool GEMPAK RRRR...

 DSC_0006



Ade Bran pakai macam ni???? HUh.. 
DSC_0004
more »

Tuesday, 27 March 2012

dunia baru berbloging


orghang(orang) nak buek(buat) blog den(sy,aku) nak buek blog wahahaha.....boring unifi tak tau nak buek apo...jadi eh den try2 lak tulih apo2 pon an...
more »